Τα νέα μας 2019/20

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα C3 σε θέματα IoT από το Πανεπιστήμιο Valahia din Targoviste, Ρουμανία (Ιούλιος 2019)
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ, Ιουλιος 2019, Εκπαιδευτικό πρόγραμμα C3 από το Πανεπιστήμιο Valahia din Targoviste.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Νοέμβριος 2019, σεμινάριο WeMakers για το IoT στο Mini-Maker-Fair Sindelfingen.
Γερμανία, Νοέμβριος 2019 Ετήσια Συνάντηση Erasmus +, Βόννη - Παρουσίαση του IO2
ΓΑΛΛΙΑ, 2019, η e-Nable συνεργάζεται με καθηγητές λυκείων και μαθητές στο Metz. Χρησιμοποιούν 3D εκτύπωση για να σχεδιάσουν πρόσθετα μέλη για παιδιά.
ΡΟΥΜΑΝΙΑ, Νοέμβριος 2019, τοπικά σεμινάρια για θέματα που αφορούν ΙοΤ στην εκπαίδευση
ΙΤΑΛΙΑ, Οκτώβριος 2019, το έργο παρουσίαστηκε στο πλαίσο του Didacta Faire στην Ιταλία με την συμμετοχή 50 εκπαιδευτικών από διάφορα μέρη της Ιταλίας.
ΓΑΛΛΙΑ, οι εκτυπώσεις πρόσθετων μελων συνεχίζονται δυναμικά με την ενσωμάτωση και ηλεκτρονικών συμφωνα με το ΙΟ2 και ΙΟ3.
ΔΑΝΙΑ, Σεπτέμβριος 2019, Οι μαθητές του Aalborg Kommune με την βοήθεια της Create it REAL  εισάγονται στην τρισδιάστατη εκτύπωση με χρήση εκτυπωτών υψηλής ταχύτητας.
ΔΑΝΙΑ, Οκτώβριος 2019, στην Danish AM Summit στην Κοπεγχάγη με παρουσίαση των τεχνολογιών του έργου.
ΕΛΛΑΔΑ, στις 16 Νοεμβρίου διοργανώθηκε από την Edumotiva ένα ρομποτικό εργαστήριο στο Humane Hub (Αθήνα, Ελλάδα) με 7 μαθητές. Οι συμμετέχοντες φοιτητές εισήχθησαν στην κατασκευή ρομποτικών τεχνημάτων με Arduino.
ΕΛΛΑΔΑ, στις 23 Νοεμβρίου διοργανώθηκε στο Humane Hub από την EDUMOTIVA εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ρομποτική Εβδομάδα 2019. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το έργο WeMakers ως μια καλή πρακτική και πραγματοποιήθηκαν διάφορες ρομποτικές επιδείξεις. 15 συνολικά εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στις συζητήσεις, στις διαδραστικές επιδείξεις και στα πρακτικά εργαστήρια κατασκευής ρομποτικών αντικειμένων με Arduino.
ΙΤΑΛΙΑ, Δεκέμβριος 2019, στις 23 Δεκέμβρη η Scuola di Robotica οργάνωσε ένα online σεμινάριο με στόχο την προώθηση των 2 εγχειριδίων και των 20 εκπαιδευτικών σεναρίων σε περισσότερα σχολεία στην Ιταλία.
Επισκεφτείτε μας!
Copyright © Erasmus+ 2017-20 "IoT in Education - We are the Makers", All rights reserved.
Our mailing address is: wemakers@jkgweil.de
Project No: 2017-1-DE03-KA201-035615
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.