Erasmus+ Nyhedsbrev 2019/20
C3 Kursus Vedrørende IoT ved Universitatea Valahia din Targoviste, RUMÆNIEN (juli 2019)
GOD JUL OG GODT NYTÅR. TUSIND TAK TIL ALLE FOR DET
UDBYTTERIGE SAMARBEJDE
RUMÆNIEN, juli 2019, C3-træningskursus ved Universitatea Valahia din Targoviste.
TYSKLAND, november 2019, WeMakers workshop om IoT på Mini-Maker-Fair Sindelfingen.
TYSKLAND, november 2019 årligt Erasmus + -møde, Bonn - Præsentation af IO2.
FRANKRIG, 2019, e-Nable arbejder med lycée-lærere og studerende i Metz. De bruger 3D-printning til at producere hænder til børn.
RUMÆNIEN, november 2019, lokale workshops om IoT i uddannelse - til uddannelse og projektformidling.
ITALIEN, oktober 2019, Under Didacta Faire i Italien, præsenterede vi projektet under en vigtig konference. Didacta er den vigtigste uddannelsesmesse i Italien, og vi mødte 50 lærere fra hele Italien!
FRANKRIG, flere og flere 3D printer håndproteser, også med mekatroniske , ifølge IO2 og IO3.
DANMARK, september 2019, Tilbage til skolen med højhastigheds 3D-printnings træning for studerende i Aalborg Kommune takket være Create it REAL team og brugervenlige 3D-printere.
DANMARK, oktober 2019, Dansk AM-topmøde i København. Forskellige teknologier, som vi også bruger til vores projekt, blev præsenteret.
GRÆKENLAND, Den 16. november blev der arrangeret et robotværksted i Edumotivas adresse på Humane Hub (Athen, Grækenland) med 7 studerende. De deltagende studerende blev introduceret i robotartikler med Arduino
GRÆKENLAND, den 23. november, blev der arrangeret en begivenhed til European Robotics Week 2019 på Humane Hub af Edumotiva, målrettet lærere. I forbindelse med arrangementet blev WeMakers-projektet præsenteret som en inspirerende god praksis, og adskillige robotdemonstrationer fandt sted. 15 lærere deltog i diskussionerne, de interaktive demonstrationer og det praktiske engagement i robotartikonstruktion med Arduino.
ITALIEN, den 23. december, administrerede Scuola di Robotica et online webinar om de 2 manualer og 20 lektionsplaner for at sprede og involvere skoler i eksperimenter.
Besøg vores hjemmeside
Copyright © Erasmus+ 2017-20 "IoT in Education - We are the Makers", All rights reserved.
Our mailing address is: wemakers@jkgweil.de
Project No: 2017-1-DE03-KA201-035615
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.