Știri proiect Erasmus+ 2019/20
Curs de Instruire în IoT - C3 la Universitatea Valahia din Târgoviște,
ROMÂNIA (Iulie 2019)
CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN NOU CU BUCURII ȘI ÎMPLINIRI! MULȚUMESC TUTUROR PENTRU COOPERARE!
România, Iulie 2019, Cursul de instruire C3 la Universitatea Valahia din Târgoviște
Germania, Noiembrie 2019, seminar WeMakers pe tema IoT la Mini-Maker-Fair Sindelfingen.
Germania, Noiembrie 2019, întâlnirea anuală Erasmus +, Bonn – Prezentarea rezultatului IO2.
Franța, 2019, e-Nable lucrează cu profesori de liceu și elevi în Metz. Folosesc imprimante 3D pentru a construi mâini pentru copii.
România, Noiembrie 2019, seminarii locale pe tema IoT în educație – pentru instruire și diseminare.
Italia, Octombrie 2019, în timpul festivalului Didacta în Italia, am prezentat proiectul în cadrul acestei conferințe importante. Didacta e cel mai important Festival de Educație din Italia și ne-am întâlnit cu 50 de profesori din diferite zone ale Italiei.
Franța, din ce în ce mai mulți “makers” au tipărit mâini 3D, ce includ și dispozitive electronice, în concordanță cu IO2 și IO3.
Danemarca, Septembrie 2019, înapoi la școală cu un training despre tipărirea la viteză mare pentru elevii de la Aalborg Kommune, grație echipei Create it REAL și imprimantelor 3D ușor de folosit.
Danemarca, Octombrie 2019, Summit-ul Danez AM în Copenhaga. Au fost prezentate diferite tehnologii, pe care le folosim și în cadrul proiectului nostru.
Grecia, în data de 16 noiembrie a fost organizat un seminar în domeniul roboticii la sediul Edumotiva, din Hub-ul Humane (Atena, Grecia) cu 7 elevi. Elevii care au participat au învățat cum să construiască artefacte robotice cu Arduino.
Grecia, pe 23 noiembrie, a fost organizat un eveniment pentru profesorii, în cadrul Săptămânii Europeane a Roboticii 2019, la sediul Edumotiva, din Hub-ul Humane. În cadrul acestui eveniment a fost prezentat proiectul WeMakers, ca o bună practică inspirațională și au fost prezentate câteva demonstrații de robotică. La discuții, demonstrații interactive și implicare practică în construirea de artefacte robotice cu Arduino au participat 15 profesori.
Italia, Decembrie 2019, în data de 23 decembrie, ca un cadou pentru profesorii italieni, Scuola di Robotica a organizat un Webinar online cu scopul prezentării celor două manuale și celor 20 de Scenarii didactice pentru a disemina proiectul și pentru a implica școlile în etapa de experimentare.  
Vizitați-ne
Copyright © Erasmus+ 2017-20 "IoT in Education - We are the Makers", All rights reserved.
Our mailing address is: wemakers@jkgweil.de
Project No: 2017-1-DE03-KA201-035615
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.