Noutăți proiect Erasmus+ - Primăvară/Vară 2019

Grecia, Martie 2019, seminar EDUMOTIVA pe tema IoT la Liceul Nr.23 din Atena.
Grecia, iarna 2018/19, crearea organizației E-Nable Grecia cu sprijinul echipei de proiect WeMakers din cadrul EDUMOTIVA.
Germania, feb. 2019, proiectul WeMakers e prezent la Zilele Deschise ale JKG.
Germana, Martie 2019, Lars Thalmann (E-Nable Germania) a vizitat JKG și a susținut cu elevii un seminar de tipărire 3D (inclusiv de mâini 3D).
Germania, Mai 2019, elevii JKG au învățat cum să tipărească mâini pentru E-Nable Franța folosind imprimantele 3D achiziționate din bugetul proiectului.
Italia, aprilie 2019, în calitate de gazdă a evenimentului Robotics Olympics, Scuola di Robotica a prezentat proiectul WeMakers ca unul dintre numeroasele proiecte Erasmus + ale instituției.
Italia, primăvara 2019, WeMakers e prezentat la NAO Challenge.
Grecia, aprilie 2019, WeMakers e prezent la Athens Science Festival
Danemarca, primăvară 2019, Create it Real a lucrat și a finalizat Bluefin 3 – o nouă placă logică pentru imprimantele 3D (pentru mărirea vitezei de tipărire).
România, iarnă/primăvară 2018/19, echipa WeMakers de la UVT a organizat diferite seminare pentru profesori din România și alte țări europene.
România, feb 2019, seminar pe tema tipăririi 3D cu profesori din România, Belgia, Spania, Țara Galilor, Italia și Grecia, membri în cadrul altui proiect Erasmus+.
România, Martie 2019, implementarea unui scenariu didactic de tipărire 3D, cu elevi de la Liceul Petru Cercel.
Franța, primăvara 2019, mai multe mâini speciale pentru copii speciali au fost tipărite de membrii E-Nable Franța.
Franța, Martie 2019, a fost organizat un concert pentru E-Nable Franța pentru diseminarea unui concept minunat.
Franța, Mai 2019, o nouă mână specială pentru Jeanne (realizată de Marcel Friboulet, E-Nable Franța)
Grecia/Portugalia, aprilie 2019, prezentarea proiectului WeMakers la ATEE Conference la Braga de către EDUMOTIVA.
Danemarca, aprilie 2019, prezentarea proiectului WeMakers la Samarbejdsmesse (organizat de către Universitatea din Aalborg), o oportunitatea de creare a unei legături între mediul educațional și companiile locale, de introducere a studenților în lumea afacerilor și a inovației din regiune – un feedback minunat din partea studenților care văd numeroase șanse în combinarea tehnologiei, inovării, partajării cunoștințelor și voluntariat.
Visit Us
Copyright © Erasmus+ 2017-20 "IoT in Education - We are the Makers", All rights reserved.
Our mailing address is: wemakers@jkgweil.de
Project No: 2017-1-DE03-KA201-035615
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.